Opzoek naar een boxspring? Onlangs is de website boxspringbeleving.nl gelanceerd. Boxspring beleving geeft onafhankelijk advies over het kopen van een boxspring. Zo wordt er advies gegeven over boxsprings die het beste bij jouw passen, geven ze een uitgebreid overzicht van de boxspring merken die er in Nederland zijn, en geven ze tips voor het kopen van een boxspring. Aankomend jaar zal de website uitgebreid gaan worden met een boxspringprofiel.

Boxspringprofiel

Het boxspringprofiel zal op basis van een aantal vragen, zoals gewicht, lengte, postuur, budget, advies geven over welk bed het beste past bij het ingevulde profiel. Op deze manier kunnen consumenten gericht opzoek naar een geschikte boxspring. Op de lange termijn zullen de geadviseerde boxsprings worden gekoppeld aan beddenzaken die de boxsprings aanbieden. Lokale retailers en webwinkels zullen hier aan gekoppeld worden. Boxspring beleving speelt in op de oriƫntatie fase en aankoop fase van het kopen van een boxspring.

Achtergrond boxspring beleving

De website is opgezet door twee ondernemers die al meerdere online initiatieven hebben. Gezamelijk hebben ze een hoop ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie, affiliatie marketing en online verkoop. Het idee is ontstaan naar aanleiding van de eigen ervaringen bij het kopen van een boxspring. Op internet zijn er weinig plekken die onafhankelijk advies geven over het kopen van een boxspring. Tevens is de markt nog erg traditioneel. De ambitie is om met behulp van deze website de markt voor boxsprings online verder te ontwikkelen.

Wilt u zelf onafhankelijk advies voor het kopen van een boxspring? Neem dan een kijkje op Boxspringbeleving.nl.